23.4.2014.

U 56. Femkanju – Milan Nenezić!
Kako se oseća, čemu teži, da li se femka, čega se plaši i o čemu sanja jedan od najperspektivnijih mladih slikara na našim prostorima i treći počasni gost Femkanja.
Uključite se u 18h na http://nofm.rs/nofm-1/ i uživajte u dugometražnoj uvertiri pred sutrašnji događaj koji ne treba propustiti – Snovi i Vizije, samostalna izložba Milana Nenezića u galeriji Štab.

Vizuelne slike i simboli u snovima, vizijama, halucinacijama, meditaciji ili drugim promenjenim stanjima svesti transponuju naše doživljaje, emocije i strahove. Vizije se pojavljuju kao refleksije spoljašnjeg sveta, ali i kao projekcije jastva. Što ih više posmatramo to su one jasnije. Kroz vizije ali i snove, tih esencijalnih manifestacija ljudske kreativnosti, otkrivamo sebe u svima i sve druge unutar nas samih. Košmarne vizije deformisanih refleksija predstavljaju manifestacije konflikta i destrukcije koji nas okružuje i koji postoji u nama istovremeno. Forme ovih refleksija mogu biti raznovrsne, a izložba Snovi i vizije obuhvata samo jedan njihov deo.

http://cargocollective.com/milannenezic


Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

ObrišiPošalji